Naslovna arrow KUTAK ZA KUPCE
Info kutak
TRENUTNA PONUDA BILJAKA

Rasadnik Curek je organiziran kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo i u ponudi imamo samo biljke iz vlastite proizvodnje, dakle ne možemo Vam naručiti ili nabaviti biljke iz nekog drugog rasadnika, a ne prodajemo niti sjeme biljaka u proizvodnji. Koristite obrazac kontakt ili nas kontaktirajte putem maila  i pitajte za ponudu/cjenik, rado ćemo Vam poslati našu trenutnu ponudu koju iznova ažuriramo početkom svake sezone u proljeće i jesen.

Ukoliko želite, u mailu nam pripomenite da želite da Vas stavimo na listu za primanje newslettera i primit ćete svaki novi update stranice ili novu sezonsku ponudu našeg rasadnika.
Vrlo bitno ako koristite ponuđen obrazac za kontakt: pripazite da upišete svoju točnu mail adresu inače Vam nismo u mogućnosti odgovoriti.
Žao mi je, ali oduzima nam previše vremena čitati Vam ponudu i cjenik putem telefona, brže je i lakše klikom miša poslati traženu informaciju.


UVJETI DOSTAVE

Dostava je moguća putem Hpekspres-a prema njihovom važećem cjeniku na teret kupca, dakle poštarinu plaćate prilikom preuzimanja, dok se uplata sadnica vrši na osnovu predračuna na račun OPG-a. Bitno je samo da duljina+širina+visina paketa na bude veća od 2 metra jer u protivnom Hpekspres cijenu zaračunava po volumetričkoj težini pa može ispasti da jednu biljku visine 2 metra platite po cijeni za paket od 50 kg, a u biti nema niti 5 kg. Na ovaj dio ćemo mi paziti prilikom pakiranja, a Vi vodite računa o tome da nije moguća dostava sadnica viših od 2 m, niti sadnica osjetljivih na niske (odn. visoke) temperature dok vanjski vremenski uvjeti to ne dozvoljavaju. Biljke šaljemo s rokom dostave do 20 sati idući dan (osim za neke otoke gdje je rok uručenja 48 sati).

Cjenik dostave pogledajte na stranicama Hrvatske pošte.
Moguća je dostava i s plaćanjem pri pouzeću, pri čemu plaćate dodatni iznos za otkupnu pošiljku.
Iznimno u rano proljeće i kasnu jesen (u fazi mirovanja), biljke do 50 cm visine i do 10 kg težine možemo slati kao običan paket putem HP-a, s napomenom da takve biljke vadimo iz tegle i šaljemo golog korijena (osiguranog od isušivanja i oštećenja prilikom rukovanja). Takav paket može do Vas putovati čak i do tjedan dana, no kako su biljke u fazi mirovanja ovakav im put neće naškoditi. Cijena ovakvih paketa s označenom vrijednošću  je 25,00 kn odnosno ako se radi o odkupnoj pošiljci +7,20 kn i neke pošte zaračunavaju a neke ne, 5 kn dodatno ako Vam poštar paket donese na vrata.
Molili bi samo da ovakvi paketi ne budu manje vrijednosti od 80 kn jer nam pakiranje oduzima vrijeme. Hvala!

Biljke šaljemo na put nakon uplate, jednom tjedno, obično ponedjeljkom i utorkom, no moguć je dogovor ako Vam odgovara drugačije. Vodite samo računa da Hpekspres dostavu subotom zaračunava po 50% skupljoj cijeni.


REKLAMACIJE

Kod oštećenja biljke u transportu zamijenit ćemo Vam biljku, no možemo Vas tražiti i da nam vratite oštećenu biljku ukoliko se radi o manjem oštećenju tipa slomljene grančice, oštećenog vrha ili zgužvanog lišća… ovisi o vrsti biljke i vrsti oštećenja.

Također, u slučaju nezadovoljstva kupljenim vraćamo Vam novac a Vi nama biljke, trošak poštarine vraćanja biljaka snosi kupac.
Ne uvažavamo reklamacije tipa: osušila mi se biljka nakon mjesec ili dva, na nama je da biljci damo život, a na Vama da je održite u životu, uvijek ćemo Vam rado dati dodatni savjet.

Ne očekujte da Vam u ožujku ili listopadu dostavimo biljku u cvatu, u našem rasadniku biljke žive u prirodnom okruženju.
Ako je proljeće biljka tek treba olistati, u jesen je normalno da lišće žuti i otpada. Neobično je ako već olistala biljka u početku vegetacije počinje gubiti lišće.
Isto tako je moguće da je kakva životinjica u potrazi za hranom gricnula listić Vaše biljke, mi sredstva za zaštitu biljaka koristimo samo kao nužno zlo i to največim dijelom ekološke pripravke, dakle biljke kod nas zaista žive u čim prirodnim uvjetima.
Ako tražite da Vam biljka izgleda potpuno savršeno radije je kupite na policama u cvjećarni ili vrtnom centru.


KONTAKT TELEFONOM ILI MAILOM

Preferiram korištenje maila jer je lakše jednim klikom poslati cijelu ponudu zajedno s uvjetima dostave nego ne znam koliko puta dnevno ponavljati jedno te isto. Kontakt telefonom, molim, koristite za kratka i brza pitanja,

Ponavljam, mi smo registrirani kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, ponekad nas je malo teže dobiti na telefon, no mailom ćemo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 48 sati (osim vikendom). Koristite obrazac kontakt (pripazite da upišete svoju točnu mail adresu inače Vam nismo u mogućnosti odgovoriti) ili nas kontaktirajte putem maila na goga[at]rasadnik-curek.com .

RADNO VRIJEME I POSJET RASADNIKU

Za posjetitelje smo obično otvoreni subotom u sezoni sadnje 15.09.-15.11. i 01.03.-01.05 (sezona se skraćuje/produžuje ovisno o vremenskim uvjetima). Ukoliko ste u prolazu možete nas posjetiti iako preporučujem da se najavite zbog nepredviđenih okolnosti i mogućnosti da nas ne nađete u rasadniku, a isto tako da ne gubite vrijeme u slučaju da su biljke koje tražite rasprodane.

Moguće su posjete i van sezone i radnim danom i nedjeljom, no samo uz prethodni dogovor.
Rasadnik se nalazi u Ljubeščici u Varaždinskoj županiji, vrlo lako nas je naći, (pogledajte priloženu google kartu s ucrtanim putem iz Zagreba preko autoceste Zagreb -Goričan), detaljnije Vam
možemo objasniti putem maila ili telefonom.

klik na google maps
 
 
Rasadnik "Curek" © 2007., Prava pridržana